Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У центрі Луцька били рекорди

Організація шоу була нелегкою, зважаючи на каратинні обмеження.

Фото volynnews.com.

У центрі Луцька били рекорди

Дійство відбулося у День прапора 23 серпня на вході у центральний парк

Жим ногами 600 кілограмів, перекидання покришки 350 кілограмів та парна станова тяга 400 кілограмів – у центрі Луцька силачі одного з місцевих спортивних клубів за підтримки міської ради влаштували для лучан круте силове шоу, інформує volynnews.com.

Цього року силачі поставили рекорди у трьох вправах: жим ногами, жим гантелей та жим лежачи. 

На присутніх глядачів очікували не лише виступи учасників, які свою силу, піднімаючи та штовхаючи вагу від 360 до 600 кілограмів. Вони й самі брали участь у різних конкурсах, де мали змогу виграти абонементи до спортзалу, спортивне харчування та інші цінні призи.

Один з тренерів спортивного клубу «Плаза» Роман Зелінський розповів, що силове шоу відбувається вже не вперше, однак цього року на ньому поставили кілька рекордів.

«Цього року силачі поставили рекорди у трьох вправах: жим ногами, жим гантелей та жим лежачи. Відзначу Василя Петрищака, який встановив рекорд, піднявши 700 кілограмів, для нього це було непросто, адже цю вагу він підіймав вперше», – сказав Роман Зелінський.

«Карантин дуже серйозно вплинув на пауерліфтинг та увесь спорт. Ще до пандемії ми готувалися до змагань, які мали відбутися весною, але через карантин нам не дозволили виступати та тренуватися. Змагання постійно переносилися, тому ми виступали літом. Незважаючи на карантин, мої спортсмени підготувалися досить достойно. Два моїх підопічних вибороли срібну та бронзову медалі на Чемпіонаті України, один із них отримав звання майстра спорту», – зазначив тренер.

Нагадаємо, у Луцьку відбувся велопробіг у вишиванка.

Telegram Channel