Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого втратила бійця

Герої не вмирають!

Фото: facebook.com.

14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого втратила бійця

Старший Лейтенант Володимир Рудик боронив кордони України в зоні проведення антитерористичної операції

Військовослужбовець Володимир Рудик родом із Тернопільщини.  Про трагічну смерть старшого лейтенанта повідомило командування частини 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого у фейсбуці.

«За результатами попередньої службової перевірки воїн помер внаслідок необережного поводження зі зброєю. Командування бригади висловлює глибокі співчуття рідним та близьким Володимира», - йдеться у дописі.

За результатами попередньої службової перевірки воїн помер внаслідок необережного поводження зі зброєю.

Золотниківська сільська рада Теребовлянського району Тернопільської області, звідки родом військовослужбовець, висловила щирі співчуття батькам,сестрі, рідним та близьким з приводу героїчної смерті сина, військового, учасника АТО, Володимира Рудика.  «Держава не забуде про Його подвиг та мужність у виконанні військового обов’язку перед Батьківщиною, - йдеться на сайті громади. – На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить щиро поділяємо горе Вашої сім’ї  та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.Ім’я Вашого сина назавжди залишиться у пам’яті нашого народу, а його патріотизм і відвага надихатимуть прийдешні покоління захисників Вітчизни».

Загиблому був 31 рік. Вічна пам’ять.

Telegram Channel