Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Чоловік пригостив дітей цукерками, а батьки побили його і здали поліції

У райвідділку з ним провели профілактичну бесіду і відпустили додому. 

Фото Pixabay.

Чоловік пригостив дітей цукерками, а батьки побили його і здали поліції

Дорослі запідозрили незнайомця у педофілії

У Запоріжжі чоловік, який перебував напідпитку і сидів за столиком біля магазину, пригостив незнайомих дітей на вулиці цукерками. Ті побігли до батьків і розповіли, що чоловік пропонував їм солодощі, інформує tsn.ua.

Реклама Google

Збочені дії чоловіка не підтвердилися. Нетверезий мешканець Запоріжжя дійсно пригостив дітей шоколадкою і цукерками. Батьки на емоціях почали з'ясовувати з ним стосунки.

Інцидент стався у Запоріжжі на Бабурці. Батьки запідозрили чоловіка у педофілії, тому дали йому пару стусанів і викликали поліцію. Перехожі зафільмували те, що відбувалося, і розповсюдили відео з «підозрюваним у педофілії» в соцмережах.

 На місце прибули правоохоронці і забрали чоловіка у відділок.

«Збочені дії чоловіка не підтвердилися. Нетверезий мешканець Запоріжжя дійсно пригостив дітей шоколадкою і цукерками. Вони прибігли до батьків і розповіли, що незнайомець пригощає їх солодощами.Дорослі на емоціях почали з'ясовувати з ним стосунки. Нічого поганого чоловік не робив. Єдине – він перебував у стані алкогольного сп' яніння», – розповіла начальник відділу коммунікації Нацполіції Запорізької області Олена Лебединська.

Нагадаємо, у дитсадках запроваджують сексуальне виховання для дітей 5-ти років.

Telegram Channel