Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку водій погрожував муніципалам, вгамовували поліцейські

Чоловік відмовлявся платити за парковку.

Фото департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

У Луцьку водій погрожував муніципалам, вгамовували поліцейські

Порушник намагався пошкодити мобільний пристрій для фіксації правопорушень та погрожував інспектору з паркування фізичною розправою

Конфлікт трапився на вулиці Карпенка-Карого обласного центру. На місце події прибули працівники патрульної поліції та вгамували автохама, склавши на нього адміністративні матеріали за порушення ст. 173 КУпАП. Інспектор з паркування також виніс повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності. Про це йдеться на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Реклама Google

Працівники патрульної поліції вгамували автохама, склавши на нього адміністративні матеріали.

У повідомленні вказано: «Особи, які розміщують транспортні засоби на майданчику для платного паркування в межах населеного пункту, в якому не впроваджено автоматизованої системи контролю оплати паркування, але фіксація обставин порушення правил паркування транспортних засобів здійснюється інспекторами з паркування в режимі фотозйомки (відеозапису), зобов’язані сплачувати вартість послуг з користування майданчиком для платного паркування транспортного засобу та залишати на час паркування під лобовим склом транспортного засобу відповідний документ про оплату послуг з користування майданчиком для платного паркування».

Нагадаємо, на Волині від СOVID-19 помер четвертий медик.

Telegram Channel