Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У львівській лікарні померла 10-місячна дівчинка, яка впала з балкона другого поверху

Лікарі кілька днів боролись за життя немовляти...

Фото Волинь24.

У львівській лікарні померла 10-місячна дівчинка, яка впала з балкона другого поверху

Дитина кілька днів була в комі у реанімації

Десятимісячна дівчинка, яка у неділю, 23 серпня, впала з балкону другого поверху, померла. Про це ZAXID.NET стало відомо від керівництва дитячої лікарні на Орлика, де кілька днів намагалися врятувати дитину. Стан дівчинки був вкрай тяжким, три дні вона була в комі і пообіді 26 серпня померла.

Руки-ноги без переломів, основний удар припав на голову.

Нагадаємо, трагічний випадок стався у Кам’янко-Бузькому районі цієї неділі. ZAXID.NET розповідав, що на балконі новозбудованого будинку власники ще не встигли поставити перила. Хтось забув зачинити двері на балкон на другому поверсі і дитина залізла туди, звідки впала і отримала важку черепно-мозкову травму.

Дівчинку одразу привезли до львівської дитячої міської лікарні, що на вул. Пилипа Орлика. Її госпіталізували у реанімацію. Як розповідав раніше заступник головного лікаря дитячої міської лікарні, Федір Осим увесь час дитина була на апараті штучної вентиляції легень.

«Дитина впала на тверду поверхню, не знаю точно, бруківку чи асфальт, і сильно травмувала голову. У неї діагностували важку черепно-мозкову травму, маля у комі, на штучній вентиляції легень. Руки-ноги без переломів, основний удар припав на голову», – розповів лікар Федір Осим.

Нагадаємо, 10-місячна дівчинка випала з балкона.

Telegram Channel