Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
23-річний злодій поцупив на Волині щонайменше 11 автомобільних акумуляторів (Фото)

Викрадене чоловік збував на спеціалізованих майданчиках.

Фото сектору комунікації поліції Волинської області.

23-річний злодій поцупив на Волині щонайменше 11 автомобільних акумуляторів (Фото)

Викрадене майно поліцейські вилучили та повернуть власникам. Злодієві загрожує, зокрема, позбавлення волі на строк до п’яти років

23-річний мешканець Рівненської області вирішив зайнятися незаконним промислом на території сусідніх областей. У Луцькому та Ківерцівському районах зловмисник вчиняв крадіжки ще з червня цього року. Він викрадав акумуляторні батареї, здебільшого, з вантажних авто, які були припарковані на узбіччі біля будинків потерпілих.

Чоловік причетний до щонайменше 11 крадіжок на теренах Волинської області. Сам крадій також зізнався, що вчиняв крадіжки ще й у сусідній Львівській області.

Правоохоронці з'ясували, що чоловік причетний до щонайменше 11 крадіжок на теренах Волинської області. Сам крадій також зізнався, що вчиняв крадіжки ще й у сусідній Львівській області.

За фактами злодіянь правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.  Такі дії караються арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк. Триває слідство.

Нагадаємо, під Луцьком невідомі стріляли у ємність з аміаком.

 
 
Telegram Channel