Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
11 луцьких «Богданів» возитимуть школярів Тернопільської області

Автобуси безпечні для дітей.

Фото: bogdan.ua.

11 луцьких «Богданів» возитимуть школярів Тернопільської області

Їх закупили за умовами співфінансування – 70% – це кошти з державного бюджету та 30% – з місцевих

В урочистостях з приводу передачі автобусів взяли участь директор ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» Дмитро Писаний та представники виконавчої влади Тернопільської області на чолі з заступником голови облдержадміністрації Ігорем Гайдуком. Дмитро Писаний привітав територіальні громади з добрим придбанням та зазначив, що завод постійно працює над вдосконаленням моделей громадського транспорту та шкільних автобусів. До того ж директор акцентував увагу на тому, що закупівля автобусів в українського підприємства – це велика підтримка вітчизняного виробника.

Шкільні автобуси «Богдан А22412» розраховані для перевезення 30 учнів. Усі сидіння в автобусах обладнані пасами безпеки, підголівниками та підлокітниками, а також спеціальними корзинами для шкільних портфелів.

Ольга Хома, начальник управління освіти ТОДА зазначила, що 11 шкільних автобусів дадуть можливість забезпечити довозом ще 500 дітей на території Тернопільської області.

Договір на постачання шкільних автобусів був підписаний 23 липня 2020 року між ТОВ «БАС МОТОР», офіційним дистриб’ютором продукції «Богдан», та Управлінням освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації. Нові та зручні автобуси виробництва ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» обладнані у відповідності до всіх стандартів і вимог, які висуваються до шкільного транспорту в Україні, зокрема вони відповідають екологічному стандарту Euro 5. Шкільні автобуси «Богдан А22412» розраховані для перевезення 30 учнів. Усі сидіння в автобусах обладнані пасами безпеки, підголівниками та підлокітниками, а також спеціальними корзинами для шкільних портфелів. Ці автобуси ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс» з метою забезпечення рівних умов доступу для здобуття якісної освіти, виготовляє для потреб українських школярів.

Джерело: bogdan.ua
Telegram Channel