Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Журналістка заявила про стеження через інтерв’ю про зрив «вагнерівської спецоперації»

За журналісткою стежать невідомі на автомобілі, номерів якого нема в базах МВС.

Фото Цензор.НЕТ.

Журналістка заявила про стеження через інтерв’ю про зрив «вагнерівської спецоперації»

Любов Величко, яка готувала матеріал про зрив спецоперації СБУ з затримання найманців ПВК «Вагнера», заявила про переслідування її автомобіля

Журналістка Любов Величко, яка готувала інтерв'ю про зрив спецоперації СБУ з затримання найманців ПВК «Вагнера», заявила про переслідування її автомобіля. Про це вона написала в Facebook , повідомляє Цензор.НЕТ.

Темний Chevrolet Lacetti вчора переслідував мій автомобіль.

«Темний Chevrolet Lacetti вчора переслідував мій автомобіль. Демонстративно, незважаючи на купу маневрів і блукань вуличками на шляху додому. Було темно, за 100 метрів до мого будинку (це приватний сектор) в місці, де не світить ліхтар, стояв чоловік років 40 в чорній куртці. Як тільки автомобіль порівнявся з ним, він посвітив на водійське сидіння ліхтарем (не мобільний телефон, а справжнім потужним ліхтарем; до речі, хто з вас останній раз користувався справжнім ліхтарем?» - повідомила Величко.
За її словами, номерів автомобіля в базі МВС не виявилося.

 

 «Згідно з законом, такі номери прикриття зазвичай використовують правоохоронці (СБУ, Нацполіція і т.п.) в рамках оперативно-розшукових дій. Тому я відправила запити в усі правоохоронні органи, бо мені цікаво, чи є я об'єктом слідчих оперативно-розшукових дій. Якщо ні, то проти мене використовуються незаконні методи переслідування. Демонстративно - з метою залякування», - зазначає Величко.

Серед можливих причин таких дій проти неї журналістка називає своє недавнє інтерв'ю з куратором спецоперації щодо затримання найманців ПВК «Вагнера».
Нагадаємо, влада Білорусі передала Росії 32 затриманих бойовиків приватної військової компанії «Вагнера», яких затримали перед виборами.

Telegram Channel