Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Новий очільник «Укрзалізниці» обіцяє підлеглим великі премії і публічні покарання

Подивимося, подивимося...

Фото epravda.com.ua

Новий очільник «Укрзалізниці» обіцяє підлеглим великі премії і публічні покарання

Сподівається, що це мотивуватиме працівників краще працювати

Новий голова правління «Укрзалізниці» Володимир Жмак планує ввести у компанії систему мотивації співробітників за рахунок розподілу серед них частини прибутку.

Про це він сказав в інтерв'ю liga.net, інформує Економічна правда.

«І остання немаловажлива річ - це мотивація. Я хочу запровадити зрозумілу для всіх систему оплати праці та мотивації співробітників. Хочу впровадити систему EVA (Economic value added - економічна додана вартість). Це найбільш справедлива система для такої компанії як УЗ», - зазначив Жмак.

Показник економічної доданої вартості (EVA) дозволяє проводити оцінку поточних і майбутніх перспектив розвитку підприємств. 

Я пропоную чітку економічну модель, яка дозволить за результатами діяльності компанії щорічно певну частину дельти - різниці між фінансовими показниками цього року і попереднього - направляти на мотивацію співробітників.

«Я пропоную чітку економічну модель, яка дозволить за результатами діяльності компанії щорічно певну частину дельти - різниці між фінансовими показниками цього року і попереднього - направляти на мотивацію співробітників. Я маю намір звернутися до наглядовій раді, щоб вона розділила моє бачення і прийняла необхідні рішення для імплементації цієї моделі», - зазначив Жмак, передає «Інтерфакс-Україна».

«Ще важливо - система покарань. Вона має бути публічною і показовою. Покарання має здійснюватися не тишком-нишком: підписали угоду, за  домовленістю сторін звільнили або перевели на іншу посаду. Це має бути публічно: «Іваненко Іван Іванович звільнений з компанії за невиконання умов трудового договору», з поясненням, що це таке було», - підкреслив керівник УЗ.

Telegram Channel