Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
На трасі розстріляли автобус: розірване одне заднє колесо,  на дверях сліди крові

Ймовірних учасників обстрілу автобусу під Харковом затримали в Красноградському районі на Харківщині.

Фото Ілля Кива/Facebook.

На трасі розстріляли автобус: розірване одне заднє колесо, на дверях сліди крові

На трасі поблизу Люботина на Харківщині розстріляли мікроавтобус:

Інформацію про стрілянину Суспільному підтвердила речниця поліції області Олена Баранник. Офіційних даних про травмованих поліція поки що не надає.

До лікарні невідкладної допомоги медики забрали трьох чоловіків, — повідомив Суспільному директор Центру екстренної меддопомоги Віктор Забашта. У пацієнтів забої, травми від гумових куль та бейсбольних бит, — сказав Забашта.

Травмовані — члени організації «Патріоти — За життя». Суспільному це підтвердив голова харківського осередку «Опозиційної платформи — За життя» Андрій Лесик. За його інформацією, постраждали двоє чоловків. Один з них у тяжкому стані, за даними Лесика, в іншого — вогнепальне поранення руки.

Ймовірних учасників обстрілу автобусу під Харковом затримали в Красноградському районі на Харківщині.

Фото розстріляного автобусу виклав на своїй сторінці у соцмережах народний депутат Ілля Кива.

На фото видно, що у вікнах авто розбите скло та розірване одне заднє колоесо. На дверях сліди крові.

Чи представляють вони якісь організації та які, заступник міністра не вказує. Зазначає, що конфлікт стався «між групами прихильників різних політичних сил».

«Усі особи, винні у застосуванні насилля будуть затримані та притягнуті до кримінальної відповідальності», — обіцяє Геращенко.

Ймовірних учасників обстрілу автобусу під Харковом затримали в Красноградському районі на Харківщині.

Про це повідомив у Facebook заступник глави МВС Антон Геращенко.

«Машини, на яких були нападники, встановлені. Внаслідок чітких та злагоджених дій працівників поліції Харківської області група нападників щойно затримана в Красноградському районі Харківської області», — написав заступник міністра.

На фото з місця затримання, викладених Геращенком, — до десяти чоловіків.

Що відомо

Ввечері 27 серпня під Харковом обстріляли автобус з представниками організації «Патріоти — За життя» (ОПЗЖ). До лікарні невідкладної допомоги медики забрали трьох чоловіків, повідомив Суспільному директор Центру екстренної меддопомоги Віктор Забашта. У пацієнтів забої, травми від гумових куль та бейсбольних бит.

В політичній партії «Опозиційна платформа — За життя» звинувачують у нападі на своїх соратників під Харковом 27 серпня представників організацій «Азов» та «Національний корпус». В «Нацкорпусі» заявляють про непричетність.

«Був заблокований автобус, який перевозив членів організації «Патріоти за життя», заблокований машинами, які належать групі «Азов» та «Національний корпус». Дані бандформування, зупинивши людей, розстріляли його з автоматичної зброї, нанесли тяжкі кульові поранення цивільним особам, також застосували травматичну зброю...», — сказав у відеозверненні на Facebook народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива.

Telegram Channel