Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Рівному збили жінку: вилетіла аж на бампер, а тоді... її викрали (Відео)

Ведуться слідчі дії.

Фото Pixabay.

У Рівному збили жінку: вилетіла аж на бампер, а тоді... її викрали (Відео)

Свідки намагалися спинити автівку і відкрити дверцята, але не змогли

У Ріному водійка автомобіля BMW збила жінку, ймовірно, на «зебрі», повертаючи на швидкості з вулиці Клима Савура. Аварія сталася близько 18:50.

Історію розповіли у спільноті «Rivne_1283».

Реклама Google

Свідки намагалися спинити автівку і відкрити дверцята. Але пасажирка і водійка авто почали голосно кричати, щоб свідки відійшли: лаялися і намагалися повторно зникнути з місця пригоди.

Зловмисниця з автомобіля спочатку не вийшла, хоча зупинилася на самому пішохідному переході. Через хвилину вона таки підняла потерпілу з асфальту і повела на тротуар. 

Свідки ДТП викликали швидку і голосно кричали до водійки, щоб вона не підіймала збиту жінку (цього не можна робити, оскільки потерпілий може мати переломи, – Ред.).

Кермувальниця не реагувала. Далі з автомобіля вийшло ще 2 пасажири. Вони разом з водійкою силоміць запхали потерпілу в автомобіль і зникли з місця ДТП.

На вигуки свідків, що скоро приїде «швидка» водійка й пасажири не реагували.

Поки свідки чекали поліцію, приблизно через 10 хв автомобіль BMW знову з'явився на вул. Клима Савура, так, як і вперше. На задньому сидінні сиділи два пасажири та потерпіла білява жінка.

Свідки намагалися спинити автівку і відкрити дверцята, але пасажирка і водійка авто почали голосно кричати, щоб свідки відійшли: лаялися і намагалися повторно зникнути з місця пригоди.

На щастя, патрульна поліція встигла затримати автомобіль з водієм і потерпілою ближче до автовокзалу.

Відео можна переглянути тут.

Нагадаємо, ДТП у центрі Луцька: одна автівка залишилася без бампера (Фото).

Telegram Channel