Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку патрульні три дні підряд зупиняли п’яного водія (Фото)

Алкоголь в 10 разів перевищував допустиму норму.

Фото: Патрульна поліція Волинської області.

У Луцьку патрульні три дні підряд зупиняли п’яного водія (Фото)

Вночі 26 серпня на вулиці Рівненській за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль ІЖ 412 під керуванням 48-річного водія. Під час спілкування, інспектори виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Проходження огляду на стан сп’яніння на місці пригоди на приладі Dräger показало результат у 2.00 проміле, що в 10 разів перевищує норму

Наступного дня, 27 серпня, інший екіпаж поліцейських, який патрулював проспект Перемоги, помітив, що автомобіль ІЖ 412 перетнув суцільну лінію горизонтальної дорожньої розмітки. Після зупинки транспортного засобу, інспектори помітили у цього ж водія ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків він пройшов освідування на стан алкогольного сп’яніння на місці події. Результат – 2.00 проміле.

 

 

А в ніч на 28 серпня, водія цього ж транспортного засобу, який порушував правила дорожнього руху, екіпажі зупинили двічі – на вулиці Ківерцівській та Заньковецької. В обох випадках він пройшов огляд на стан сп’яніння на місці події. Перший результат – 2.18 проміле, другий – 2.00 проміле.

В обох випадках він пройшов огляд на стан сп’яніння на місці події. Перший результат – 2.18 проміле, другий – 2.00 проміле.

На водія в усіх випадках слали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння) та інші адміністративні матері відповідно до скоєних правопорушень.

 

 Нагадаємо, що за січень-липень 2020 року у Волинській області трапилося 97 ДТП через керування транспортним засобом у нетверезому стані. З них 22 автопригоди – з травмованими, 2 особи – загинули, 37 – травмувалися.

 

 

Джерело: Патрульна поліція Волинської області
Telegram Channel