Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Військовим ЗСУ виявився.. колишній бойовик «ДНР» (Відео)

Волинь-нова

Військовим ЗСУ виявився.. колишній бойовик «ДНР» (Відео)

Контррозвідники Служби безпеки виявили на Харківщині колишнього бойовика терористичної організації «ДНР», який зараз є діючим військовослужбовцем українських Збройних Сил

Під час слідства встановлено, що мешканець Харківської області у липні 2014 року приєднався до незаконних збройних формувань терористичної організації «ДНР». На посаді стрільця у складі так званих «Спецназ ДНР» та «Батальон «Оплот» він виконував обов’язки патрульного, охороняв підконтрольні бойовикам об’єкти та місцевість. За це харків’янин отримував щомісяця гроші в еквіваленті близько 5 тисяч гривень.

У жовтні 2014 року бойовик за власною ініціативою вирішив припинити співробітництво з терористами та повернувся на Харківщину.

У жовтні 2014 року бойовик за власною ініціативою вирішив припинити співробітництво з терористами та повернувся на Харківщину. Згодом він вступив до лав ЗСУ.

Наразі слідчі повідомили колишньому бойовику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 258-3 (участь у діяльності терористичної групи чи терористичної організації).

 

Джерело: СБУ
Telegram Channel