Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянин  просто на зупинці викрав у перехожого пакет… із хлібом і салом

Чоловіка засудили до 4 років з іспитовим терміном.

Фото: Рівне 1.

Волинянин просто на зупинці викрав у перехожого пакет… із хлібом і салом

У пакеті була також пляшка самогону

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік накинувся на односельця. Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду.

Завдавши декілька ударів руками в різні частини тіла, зловмисник викрав у потерпілого політиленовий пакет, вартістю 1 грн. 13 коп., в якому знаходились продуктами харчування: хліб, вартістю 4 грн. 35 коп.; сало вагою 300 грам, вартістю 19 грн. 67 коп.; пляшка, місткістю 0,5 літра з самогоном, вартістю 21 грн. Загалом у пакеті були продукти харчування на суму 46 грн. 15 коп. У потерпілого діагностовані легкі тілесні ушкодження.

Загалом у пакеті були продукти харчування на суму 46 грн. 15 коп.

Інцидент трапився 1 травня 2020 року, о 22 год. 45 хв., в смт. Ратне на вул. Кузьміна. Днями зловмисник постав перед судом. Він визнав повністю свою вину. Суд призначив йому покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з випробуванням. Зловмиснику встановили іспитовий строк тривалістю два роки та зобов`язали його періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи.

Із засудженого також стягнуто в дохід держави процесуальні витрати, у розмірі 1471 грн. 05 коп.

Telegram Channel