Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Військовослужбовець погорів на «відкаті» (Фото)

Було викрито одного з поціновувачів «легкого заробітку».

Фото ДПСУ.

Військовослужбовець погорів на «відкаті» (Фото)

У прикордонному відомстві триває очищення лав від не чистих на руку співробітників Держприкордонслужби

Факт вимагання та одержання неправомірної вигоди у вигляді грошових коштів в сумі 10 тис. грн службовою особою Білгород-Дністровського прикордонного загону зафіксовано сьогодні. Військовослужбовець відділення проходження служби особовим складом відділу кадрів у таку суму оцінив вирішення питання щодо своєчасного нарахування та здійснення виплати одноразової грошової допомоги у розмірі 36 000 грн колишньому військовослужбовцю Білгород-Дністровського прикордонного загону.

 

Зафіксовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди у вигляді грошових коштів в сумі 10 тис. грн.

Документування правопорушення відбулося за процесуального керівництва Військової прокуратури Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України, слідчими Другого слідчого відділу СУ ТУ ДБР, розташованого у м. Миколаєві, за оперативного супроводу співробітників УСБУ в Одеській області та відділу ВВБ по Білгород-Дністровському прикордонному загону ГВ ВВБ «Південь» ДПСУ в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні  за ч. 3 ст. 368 КК України.

 

 Наразі військовослужбовцю Держприкордонслужби повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

 

 

Джерело: Державної прикордонної служби України.
Telegram Channel