Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинянин, який віз із Франції багнет, сплатить понад 20 тисяч штрафу

Холодна зброю не вдалося приховати.

Фото - ілюстративне.

Фото: wikiwand.com.

Волинянин, який віз із Франції багнет, сплатить понад 20 тисяч штрафу

Чоловік їхав в Україну з Польщі через пункт пропуску «Ягодин» автобусом

Під час митного контролю у пасажира серед особистих речей у власній дорожній валізі, розміщеній у багажному відділенні автобуса, багнет до гвинтівки системи Шасспо, який відноситься до холодної зброї.

Реклама Google

Чоловік, уродженець села Гута Ратнівського району, зізнався, що в липні 2019 року придбав багнет до гвинтівки системи Шасспо на території Французької Республіки. Ввіз його до Польщі, а звідти намагаючись ввезти в Україну транспортував його у валізі в багажному відділені автобуса. Його виявили у пункті пропуску «Ягодин», що  в селі Старовойтове Любомльського району.

Багнет до гвинтівки системи Шасспо конфіскувати в дохід держави і передати уповноваженому підрозділу дозвільної системи ГУНП у Волинській області.

 На суді, вирок якого оголосили днями, чоловік визнав вину. Враховуючи це Феміда присудила покарання у вигляді штрафу в розмірі 1177 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а це 20 009 гривень.

Багнет до гвинтівки системи Шасспо конфіскували в дохід держави і передали уповноваженому підрозділу дозвільної системи ГУНП у Волинській області. Про це йдеться у вироку Любомльського районного суду.

Джерело: МВС України
Telegram Channel