Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинянина, який зарізав знайомого, взяли під варту

Прокуратура області закликає волинян не допускати надмірного вживання спиртного, аби запобігти трагічним наслідкам таких дій.

Фото Pixabay.

Волинянина, який зарізав знайомого, взяли під варту

За процесуального керівництва Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури 48-річному чоловікові повідомлено про підозру у заподіянні знайомому тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого (ч.2 ст. 121 КК України)

Слідство вважає, що увечері 27 серпня 2020 року нетверезий чоловік у розпал пиятики вдарив ножем у груди товариша по чарці і вцілив у серце. Потерпілий помер.

Зловмисника ж затримали правоохоронці.

Реклама Google

Нетверезий чоловік у розпал пиятики вдарив ножем у груди товариша по чарці і вцілив у серце.

Прокурори, підтримавши клопотання слідчих, домоглися застосування судом до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 днів.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Зауважимо, що станом на 1 серпня 2020 року волинянами у стані алкогольного сп’яніння вчинено понад дві сотні злочинів (а це і крадіжки, і убивства, і заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, в тому числі таких, що спричинили смерть потерпілого).

Вживання алкоголю часто стає тим фактором, який призводить до конфліктів та застосування насильства у сім'ях, побуті й на вулиці.

Довідково: за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, санкцією ч. 2 ст. 121 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, на Любешівщині двоє чоловіків вбили волинянина.

Джерело: Пресслужба прокуратури Волинської області.
Telegram Channel