Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
5 предметів гардеробу, що не виходять із моди

Класичний стиль завжди підкреслює красу, жіночність та витонченість жінки.

Фото dressa.com.ua.

5 предметів гардеробу, що не виходять із моди

Усім хочеться мати в гардеробі кілька універсальних речей, які завжди доречні та актуальні. Так звана вічна класика у різних ситуаціях може врятувати та забезпечити бездоганний зовнішній вигляд

Жіночі речі, які завжди в моді

Щоб гарно та ефектно виглядати, не обов'язково наслідувати всі модні тренди. Достатньо вміти одягати класичні речі, підбирати предмети гардеробу за кольорами та стилями. Серед завжди актуальних моделей одягу ви знайдете:

  • білу сорочку;
  • чорну сукню;
  • пальто в клітинку;
  • туфлі-човники;
  • брючний костюм.

На https://dressa.com.ua/ знайдеться все, що необхідно для формування акутального гардеробу.

 

Біла сорочка — це класика не лише жіночого, а й чоловічого гардеробу. Вона пасує майже до всього, виглядає водночас стримано і урочисто. У ній можна піти й на ділову зустріч, і в ресторан, і на прогулянку. Якщо не знаєте, що одягнути, згадайте про білу сорочку.

Чорна сукня залишається класикою вже десятки років. Це може бути зручна повсякденна модель або вечірня – для урочистих заходів. Різноманіття чорних суконь — одна з причин їхньої постійною популярності. Навколо чорної сукні можна намалювати будь-який образ.

Пальто в клітинку може замінити однотонні моделі в повсякденних образах. Якщо ви втомилися від бежевого або чорного, оберіть клітинку і насолоджуйтесь оригінальністю цієї класичної моделі.

Брючний костюм прекрасно поєднується з підборами, тому може бути частиною не лише офісного стилю, а й святкового.

Туфлі-човники — взуття на будь-який випадок

Туфлі вигідно поєднуються зі спідницями, сукнями, брюками, піджаками. Саме тому вони так міцно затрималися в жіночому гардеробі. Бежеві туфлі-човники — ідеальний варіант майже для будь-якого вбрання. Це не лише базове взуття, а прекрасний спосіб додати певну родзинку, урізноманітнити образ, зробити його довершеним. Не дарма ця модель туфель роками залишається актуальною й входить до списку речей, що мають бути в гардеробі кожної жінки.

Telegram Channel