Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
П'яний водій збив візочок із дитиною

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

П'яний водій збив візочок із дитиною

У крові в чоловіка на момент аварії було 1,3 проміле алкоголю

29 серпня у місті Бучач Тернопільскої області п'яний водій збив візочок із дитиною, а після цього врізався в кам'яний мур. Про це повідомляє gazeta.ua.

Водій автомобіля не впорався з керуванням та, злетівши з дороги, зачепив батька з візочком. На щастя, ні 1-річний малюк, ні його батько травм не отримали.

«Водій автомобіля не впорався з керуванням та, злетівши з дороги, зачепив батька з візочком. В результаті цього коляску відкинуло. На щастя, ні 1-річний малюк, ні його батько травм не отримали», – йдеться у повідомленні.

Після такого маневру автівка спинилася в огорожі.Водій спробував утекти, але йому завадили люди. Вони викликали поліцію.

«Чоловік не вперше потрапляє в поле зору працівників поліції за п'яне водіння. Останнє порушення та адмінпротокол 33-річний житель Бучача отримав 2 місяці тому. Проте суд закрив справу і залишив права водієві», – йдеться у повідомленні.

Чоловік знову відповідатиме у суді за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння та порушення правил дорожнього руху.

Нагадаємо, водій збив чоловіка колишньої і добивав монтувалкою.

Telegram Channel