Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Вчіться, щоб знати, діяти, жити, любити...», - голова села дала настанови школярам

Волинь-нова

«Вчіться, щоб знати, діяти, жити, любити...», - голова села дала настанови школярам

Очільниця Сошичненської об’єднаної територіальної громади Камінь-Каширського району Світлана Сидорук привітала школярів, вчителів, батьків із святом знань

«Перший день осені дарує перший шкільний день, перший урок, квіти, щирі привітання та побажання. У цей чудовий день, дозвольте від щирого серця привітати усіх Вас із традиційним святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ мрій та пізнання.

У цей момент – уже через роки і відстані, перегортаючи сторінки своїх шкільних, студентських днів і років – так хочеться сказати, що навчання – це безцінний скарб, це світ знань про людей, природу та відносини. Вчіться, щоб знати, діяти, жити, любити. Зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у душах наших дітей, онуків урожаєм знань, духовності та натхнення та українства.

Найцінніше- своє рідне українське слово, пісня, мудрість.

Найцінніше- своє рідне українське слово, пісня, мудрість. Здоров«я всім міцного і досягнень. Радості і добра. Успіхів і перемог! Нехай спільний дім дитини, вчителя, батьків - ШКОЛА завжди буде рідним, затишним і найкращим. Миру і щастя УКРАЇНІ!!!», – йдеться на сторінці у фейсбуці Сошичненської ОТГ.

Telegram Channel