Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Рівному мадам на «Fiat Doblo» влаштувала ДТП

Немає слів...

Фото Національної поліції.

У Рівному мадам на «Fiat Doblo» влаштувала ДТП

Найбільше постраждала сама жінка та її 17-річна пасажирка

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, першого вересня, на перехресті вулиць Ніла Хасевича та Григорія Сковороди в обласному центрі близько 9:30, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські встановили, що водійка автомобіля «Fiat Doblo», 38-річна жителька села Здовбиця Здолбунівського району, не надала переваги в русі автомобілю «KIA Ceed» під керуванням 47-річного рівнянина, який рухався по головній дорозі. Унаслідок зіткнення фургон перекинувся і зіткнувся із «ВАЗівкою».

Поліцейські встановили, що водійка автомобіля «Fiat Doblo», 38-річна жителька села Здовбиця Здолбунівського району, не надала переваги в русі автомобілю «KIA Ceed» під керуванням 47-річного рівнянина, який рухався по головній дорозі. Унаслідок зіткнення фургон перекинувся і зіткнувся із «ВАЗівкою». До лікарні доставили кермувальницю та 17-річну пасажирку «Fiat». У 38-річної жінки діагностували травму хребта, а у неповнолітньої — множинні рани. Після обстеження і надання медичної допомоги їх відпустили.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. У водіїв відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння.

Поліцейські звертаються до усіх учасників дорожнього руху бути обачними, неухильно дотримуватися встановлених Правил, аби не наражати себе та інших на небезпеку.

Telegram Channel