Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Лісова пожежа перекинулася на житлові будинки

Рятувальники задіяли пожежний потяг.

Фото Суспільне.

Лісова пожежа перекинулася на житлові будинки

У Дворічанському районі Харківської області горить ліс. Його поширенню сприяє сильний вітер. За попередньою інформацією, вогнем зачеплено п'ять житлових будинків

Про це Суспільному сказав заступник начальника Головного управління ДСНС на Харківщині Анатолій Торяник.

За його даними, інформація про пожежу надійшла близько 13:30.

«Сильний вітер, іде розповсюдження вогню. Інтенсивне розповсюдження. Горить приблизно 80 га лісу, з них 20 га верхового. Загроза розповсюдження. По інформації, начебто вже загорілося п’ять будинків. Наші підрозділи туди направлені, скільки це можливо. Але у нас одночасно йде пожежа в Чугуївському районі, Башкирівка, також горить ліс, також наші працюють», — сказав Торяник.

Рятувальники задіяли пожежний потяг.

Він уточнив, що пожежа йде в районі села Гороб'ївка у Дворічанському районі.

«Про потерпілих немає інформації», — додав Торяник.

Інформацію про те, що вогонь охопив житлові будинки в селі Гороб'ївка, Суспільному підтвердили в приймальній Дворічанської райдержадміністрації.

«Наразі триває ліквідація пожежі. Від Головного управління ДСНС у Харківській області залучено 13 одиниць техніки та 80 чоловік особового складу. Також задіяно пожежний потяг та 5 одиниць техніки лісгоспу», — повідомляє Головне управління ДСНС.

За даними на 16:00, на місце події направлені ще 10 відділень ДСНС з Харкова та районів області. Рятувальники задіяли пожежний потяг.

Telegram Channel