Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Сьогодні в Луцьку акція протесту

Захист країни - не злочин!

Фото: Рух опору капітуляції Волинь.

Сьогодні в Луцьку акція протесту

О 12 год, відбудеться акція на підтримку харківських патріотів під стінами управління МВС

Коли влада починає здавати національні інтереси і проводити політику капітуляції, на захист завжди стають патріоти та небайдужі громадяни, інформує Рух опору капітуляції Волинь. Зеленський та його команда сформована Єрмаком послідовно здає інтереси України. Це відбувається не лише на міжнародних майданчиках, а й у внутрішній політиці. В останньому випадку йдеться про фактичний союз між «Слугами народу» та кумом Путіна Медведчуком і його ОПЗЖ.

Зокрема, Київський районний суд Харкова засадив до СІЗО на два місяці 16 хлопців, а завтра, 3 вересня українські патріоти по всій країні виходять під стіни управлінь МВС, щоб передати звернення до поліції з вимогою відпустити патріотів, які захищали нашу державу.

Зараз в Харкові відбувається судилища над українськими патріотами та небайдужими громадянами, які зупинили діяльність проросійських бойовиків та сеператистів під керівництвом соратника Медведчука – Ківи. Поліція та СБУ замість припиняти роботу ворожої агентури, якою є ОПЗЖ та їхні «тітушки», навпаки саджають тих, хто робить їхню роботу. Зокрема, Київський районний суд Харкова засадив до СІЗО на два місяці 16 хлопців, а завтра, 3 вересня українські патріоти по всій країні виходять під стіни управлінь МВС, щоб передати звернення до поліції з вимогою відпустити патріотів, які захищали нашу державу.

Реклама Google

Також ми вимагаємо затримати і судити агентів Кремля, які становлять небезпеку для суверенітету та незалежності нашої держави.

Ми не будемо осторонь і закликаємо всіх, кому не байдуже прийти до ГУНП у Волинській області, щоб передати звернення до поліції з вимогою відпустити патріотів, які захищали нашу державу.

«Захист країни - не злочин!» – йдеться в повідомленні Руху опору капітуляції Волинь.

Telegram Channel