Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині знайшли водіїв, які зіпсували футбольне поле

Як пояснили чоловіки поліцейським, вони всього лиш захотіли розважитися.

Фото Романа Мартина з фейсбук-сторінки.

На Рівненщині знайшли водіїв, які зіпсували футбольне поле

Особи зловмисників встановили поліцейські офіцери громад

«Дрифтерів», які пошкодили футбольне поле у Колоденці під Рівним, знайшли і притягнули до відповідальності. Про це повідомили в ОТГ, до якого входить село. Про це інформує Суспільне.

Дрифтували на авто місцевий житель та рівнянин, які, зі слів голови громади, пообіцяли відновити пошкоджене поле.

Дрифтували на авто місцевий житель та рівнянин, які, зі слів голови громади, пообіцяли відновити пошкоджене поле. Двох водіїв, причетних до пошкодження футбольного поля у Колоденці, встановили поліцейські офіцери громад. Про це на своїй сторінці у Facebook 2-го вересня повідомив голова Корнинської ОТГ Роман Горбатюк-Василейко.

«Водіями виявилися мешканець Колоденки та Рівного. На обох хлопців склали по 2 адміністративні протоколи, а саме: за статтею 152, порушення правил благоустрою та статтею 173, дрібне хуліганство. Крім цього, винні власним коштом зобов'язалися відновити пошкоджене покриття футбольного поля», – написав голова ОТГ.

Інформацію Суспільному також підтвердили у пресслужбі Нацполіції області. Про сам інцидент їх повідомили 30 серпня близько 4-ї ранку. Своїми діями водії пошкодили понад половину покриття, повідомила спеціалістка Нацполіції області Світлана Карачун. 21-річний рівнянин «дрифтував» на автомобілі «Mercedes-Benz», а 25-річний місцевий житель – на «BMW». Як пояснили вони поліцейським, всього лиш захотіли розважитися. Чоловіки вже неодноразово потрапляли у поле зору правоохоронців, цього разу на них склали адмінпротоколи.

Максимальний розмір штрафу за порушення благоустрою – 1360 гривень. За дрібне хуліганство суд може покарати водіїв штрафом до 119 гривень, або ж громадськими роботами до 60 годин, чи виправними роботами до двох місяців.

Telegram Channel