Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Спеціалісти SIXT розповіли про популярні маршрути на Волині

Відкрийте для себе Україну

Фото sixt.ua.

Спеціалісти SIXT розповіли про популярні маршрути на Волині

Компанія пропонує оренду авто для подорожей всією Україною. Сервіс поділився цікавими маршрутами та розказав, як зручно замовити авто

Подорожувати Україною — розкіш, що доступна кожному. Українцям пощастило, що прямо в межах країни розташовані безліч монастирів, замків, парків та унікальних природних зон. Це дає можливість отримати купу вражень навіть в умовах обмеження міжнародного сполучення через коронавірус. 

Особливий колорит має західна частина України, де сконцентровані культурні та природні багатства. Один з найлегших варіантів дістатися туди — замовити авто від SIXT у Львові, Луцьку або Рівному. Достатньо скористатися офіційним веб-сайтом компанії та вибрати умови оренди.

Найпопулярніші туристичні маршрути Волині

Культурна програма

Перший маршрут простягається на захід від Луцька. Він проходить через село Затурці, село Зимне, Володимир-Волинський та закінчується в селі Устилуг. Варіант підійде тим, хто в захваті від музеїв, тому що дає можливість відвідати аж два — музей В’ячеслава Липинського та музей Ігоря Стравінського. На шляху також зустрінуться монастир в селі Зимному та заповідник Стародавній Володимир.

Краса природи

Зовсім з іншої сторони лежить Національний природний парк «Цуманська Пуща». На шляху до нього можна завітати до заказнику у Воротневі, а також резиденції Радзивіллів та Костелу св. Трійці в Олиці. Якщо після «Цуманської Пущі» залишаться сили, трохи далі на схід є санаторій «Пролісок».

Музеї та монастир

На північний захід від Луцька розташовані село Жидичин з відомим монастирем, музей під відкритим небом в селі Рокині, музеї в селах Переспа та Колодяжному. Завершує маршрут Ковель — місто з достославною історією та культурною спадщиною.

Гастрономічна подорож

Любителі смачного можуть обрати для себе подорож трьома селами на південному заході від Луцька:

  • село Баїв — музей Меду;
  • село Павлівка — пивний завод;
  • село Старий Порицьк — відома сироварня.

Активний відпочинок

Тих, хто віддає перевагу активному відпочинку, варто відвідати національний природний парк у Шацьку, а також озеро Світязь, де можна побувати у мотузковому парку, сплавитися на човнах або байдарках, покататися на велосипедах тощо.

SIXT — все, що потрібно для подорожі Україною

Незалежно від того, в яких умовах потрібно буде їздити, клієнти SIXT можуть підібрати для себе оптимальний варіант — від малолітражної автівки до позашляховика. Кожний автомобіль ретельно дезинфікується перед видачею користувачу та після його повернення.

Орендувати авто дуже просто — потрібно вибрати зручний час та забрати транспортний засіб у пункті видачі. Компанія також пропонує послугу передачі авто у довільному місці. Перед підписанням договору авто оглядається на предмет пошкоджень. Така сама процедура відбувається і після закінчення терміну оренди.

Всі авто нові — не старіше 2 років та з пробігом не більше 100 тис. км. Оренда автомобілю від SIXT — найзручніший та безпечний спосіб пересуватися Україною!

Telegram Channel