Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У ФК «Волинь» вісім нових футболістів. Хто вони

Новачки

Фото Суспільне. Волинь

У ФК «Волинь» вісім нових футболістів. Хто вони

Перша гра відбудеться без глядачів.

Новачки допомагатимуть команді у новому сезоні чемпіонату України,  розповів головний тренер команди Василь Сачко.

«Ми покладаємо надії на тих хлопців, які були представлені сьогодні. Нас цікавлять ігрові якості, людський фактор. Для мене дуже важливо, щоб ці хлопці були патріотами своєї країни», - зазначив головний тренер.

Восьмеро гравців стали новими футболістами клубу «Волинь».

З нового сезону чемпіонату України за «Волинь» гратимуть:

 

  • Юрій Тетеренко – вихованець луцького футболу та ДЮФШ «Волинь». Протягом двох сезонів грав за основну команду в УПЛ та Першій лізі чемпіонату України.
  • Владислав Шаповал – вихованець чернігівської «Юності». У сезоні 2017-2018 став найкращим бомбардиром «Волині». Протягом останніх двох сезонів виступав за «Дніпро-1».
  • Віктор Хомченко – вихованець «Волині», який після виступів на юнацькому та молодіжному рівнях долучався до основного складу «Хрестоносців». Виступав у «Карпатах», «Рух», «Авангард» та «Гірник-Спорт».
  • Андрій Ляшенко – потрапив до академії «Волині» ще в дитячому віці. Після Луцька виступав у Словаччині за тамтешню «Дунайску Стреду», львівський «Рух».
  • Олександр Бондаренко – вихованець київської «Оболоні». Виступав за першу команду «Пивоварів». З 2014 року й до кінця останнього сезону захищав кольори ковалівського «Колоса».
  • Антон Євдокимов – виступав на юнацькому та молодіжному рівні за донецький «Металург», а пізніше – кам’янську «Сталь». Після цього грав у складі краматорського ««Авангарда», та рівненського «Вереса».
  • Євген Протасов – Починав у юнацькій та молодіжній команді луганської «Зорі», а протягом останніх чотирьох років захищав кольори «Олександрії».
  • Максим Войтіховський – вихованець «Дніпра». Виступав за «Чорноморець» та молодіжну команду донецького «Шахтаря». 

5 вересня ФК «Волинь» у Луцьку гратиме з командою «Кремінь» у першій лізі України. Головний тренер футбольного клубу «Волинь» Василь Сачко розповів: перша гра відбудеться без глядачів.

Реклама Google

Джерело: Суспільне. Волинь.
Telegram Channel