Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Рівному побили машину директору піцерії зі скандальною рекламою

Слідчі й криміналісти інших відбитків, крім взуття і ножа, не знайшли.

Фото Суспільного Рівне.

У Рівному побили машину директору піцерії зі скандальною рекламою

Керівник закладу не пов'язує цей випадок із обуренням частини людей після виходу ролика, у якому глядачі побачили сексизм і расизм

У Рівному в ніч проти п'ятниці, 4-го вересня, побили автомобіль директора пі церії, яка нещодавно втрапила у скандальну історію з рекламою, яку визнали сексистською. Відео розбитого автомобіля Олександр Муленко виклав у своєму Instagram. Сам, щоправда, керівник закладу не пов'язує цей випадок із обуренням частини людей після виходу ролика.

Суспільне звернулось до Олександра Муленка за коментарем. Він каже, що побитий «Ford» – це його робочий автомобіль. Били й різали колеса під сусіднім під'їздом у дворі будинку на Шухевича.

«Люди – свині, що я можу сказати. Люди бачили, як чотири «тіпа» в другій ночі підбігли і побили», – каже Муленко.

Попередньо, каже чоловік, збитків йому завдали на тисячу доларів. Він вважає, що рекламний ролик піцерії та обурення, яке він викликав у частини суспільства, до інциденту стосунку не має.

«Взагалі ні, за рекламу таке б не робили. По-перше, це були не жінки. По-друге, якби таке робили за рекламу, то били б всю тачку, а в мене кузов більш-менш цілий, тільки на даху вм'ятина від ножа. Але ви ж самі знаєте, що я особистість така… Є багато за що, є люди, які мене не люблять, дивлячись, кому що в голову зайде», – додає рівнянин.

Муленко додав, що готовий говорити про винагороду із тим, хто допоможе з інформацією про виконавців і можливих замовників.

Муленко додав, що готовий говорити про винагороду із тим, хто допоможе з інформацією про виконавців і можливих замовників. Слідчі й криміналісти, каже, інших відбитків, крім взуття і ножа, не знайшли.

Нагадаємо, Олександр Муленко є також керівником місцевого «BMW-club Rivne», який має стосунок до вечірнього дрифту біля ТРЦ «Екватор». Через ці авторозваги місцеві жителі неодноразово викликають поліцію, нарікаючи, що це заважає відпочинку.

Наприкінці серпня одну із рівненських піцерій звинуватили у сексизмі та расизмі через рекламу за участі білявки та п'яти чорношкірих чоловіків. Постановку користувачі порівняли із кадром з порнофільму, мовляв, натяки, інтонація дівчини та композиція кадру всіляко про це натякали.

Telegram Channel