Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У Нововолинську водій довів доньку загиблого воїна до сліз. Люди мовчали...

Майор Олексій Шепелюк загинув під Іловайськом у серпні 2014-го.

Фото зі сторінки-фейсбук Марини Шепелюк.

У Нововолинську водій довів доньку загиблого воїна до сліз. Люди мовчали...

3 вересня близько 15-ї години у центрі Нововолинська, навпроти “Вопаку”, дві доньки майора Олексія Шепелюка, що загинув під Іловайськом у серпні 2014-го, увійшли у маршрутку №2

Молодша, Домініка, показала посвідчення, видане обласним військкоматом. Воно гарантує дитині загиблого учасника бойових дій безоплатний проїзд, пише Радар.

До того ж, це була ПІЛЬГОВА маршрутка (з’явились у Нововолинську і такі перед виборами).

Однак водій почав доскіпуватись до посвідчення – мовляв, воно не таке, бо там нема фото.

Водій почав доскіпуватись до посвідчення – мовляв, воно не таке, бо там нема фото.

 – Ти могла взяти його у когось напрокат чи вкрасти, – заявив він.

Пасажири вмить стали сліпоглухонімими. Крик водія на дитину нікого не обходив. 

Далі – пряма мова Марини Шепелюк, удови Олексія Борисовича.

«Пост «ПОДЯКИ» водієві 6-го маршруту, у якій їхав біля 15.00 години від «Вопаку» і всім пасажирам автобусу. У нашій державі ніколи нічого не зміниться, поки водій-чоловік поважного віку буде дозволяти собі кричати на дитину, що в неї не таке посвідчення дитини загиблого (взагалі на дитину), що вона могла його взяти на прокат чи вкрасти. Взяти подивитись посвідчення і не віддавати, коли дитина вже на грані істерики і хоче одного - просто вийти чим швидше. Ніхто не вступився за тих дітей з дорослих.. «Моя хата скраю»- це про багатьох.

Реклама Google

Мене набрала старша донька, і я зустріла цю маршрутку в нас на 5-му мікрорайоні. Йому не сподобалось, що я на нього кричала, і він казав, що ні в чому не винен і не доводив дитину до сліз. Казав, зробіть нормальне посвідчення. Посвідчення видане обласним військоматом для нього не є документом, бо там фото нема.

Дитина прийшла пішки додому і її ще довго трясло, і сльози не висохали на очах..

Чоловік загинув, захищаючи мирне життя всіх не для того, щоб принижували його дітей. Мабуть, розуміння буде тільки тоді, коли це зачепить кожного. Коли гради почнуть стріляти поруч біля кожного будинку. От тоді буде цінуватись, всіма - те, якою ціною мають можливість спокійно жити, працювати, відпочивати..

Фото посвідчення і номер автобусу, який встигла сфотографувати, додаю», - йдеться  в дописі.

Telegram Channel