Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Стюардеса з Ковеля торкнулася неба, щоб зрозуміти: мрії треба реалізовувати на землі

Від стюардеси — до підприємця.

Фото: Ковельський міськрайонний центр зайнятості.

Стюардеса з Ковеля торкнулася неба, щоб зрозуміти: мрії треба реалізовувати на землі

Ковельчанка Анна Грек має невеликий досвід підприємницької діяльності, адже власну продуктову крамничку у Ковелі відкрила навесні цього року

– Після закінчення школи вищу освіту я здобувала в Києві, у Національному авіаційному університеті. Згодом залишилася працювати в столиці, зокрема, кілька років була бортпровідником в українській авіакомпанії МАУ. Вважаю цю професію дуже важливою сходинкою у своїй трудовій біографії, адже тут головне – стресостійкість, відповідальність, терплячість, витримка, комунікабельність, вміння швидко приймати рішення, контролювати свої емоції. Переконана, що такі якості потрібні для досягнення успіху в будь-якій сфері,– зазначила Анна Сергіївна.

Бути стюардесою ніколи не було мрією мого життя.

– Бути стюардесою ніколи не було мрією мого життя, – продовжує свою розповідь пані Анна. – І коли за сімейними обставинами виникла необхідність повернутися в Ковель, це рішення я прийняла без вагань.

В Ковельському міськрайонному центрі зайнятості Анні запропонували закінчити навчання за напрямом «Підприємець-початківець», написати бізнес-план і спробувати створити успішний бізнес. Так виникла ідея відкриття продуктового магазину.

Започаткування власної справи для Анни Грек відбулося в непростий період у час пандемії коронавірусу, коли весь світ – на карантині. Але сьогодні крамниця пані Анни вже має постійних покупців, яким зручно здійснювати покупки неподалік від дому. У продажу є широкий вибір продуктів харчування – хлібобулочні, ковбасні вироби, бакалія, солодощі, напої, фрукти. Пані Анна завжди враховує побажання відвідувачів, поповнюючи асортимент товару, а люди дякують підприємцю за якісну продукцію та приємне обслуговування.

Джерело: Ковельський міськрайонний центр зайнятості
Telegram Channel