Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Рівненщині судитимуть хлопця за вбивство вітчима

Обвинувальний акт скеровано до Рівненського районного суду.

Фото Pixabay.

На Рівненщині судитимуть хлопця за вбивство вітчима

Йому загрожує до 15 років позбавлення волі

На Рівненщині судитимуть 19-річного хлопця за вбивство вітчима. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Рівненської області.

Реклама Google

Під час раптово виниклого конфлікту з вітчимом, наніс йому не менше п’яти ударів ножем в ділянку грудної клітки (з пошкодженням серця). Потерпілий помер на місці події.

«…завершено досудове розслідування та скеровано до Рівненського районного суду обвинувальний акт щодо 19-річного жителя міста Рівне. Його обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині)», – сказано у повідомленні.

Зазначається, що досудовим розслідуванням встановлено, що хлопець, 23 квітня перебуваючи в селі Шостаків Рівненського району, під час раптово виниклого конфлікту з вітчимом, наніс йому не менше п’яти ударів ножем в ділянку грудної клітки (з пошкодженням серця). Потерпілий помер на місці події.

Так, на час досудового розслідування та судового розгляду відносно обвинуваченого обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без права внесення застави.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, водійка декілька метрів протягнула жінку по асфальту: нещасна загинула на місці (Відео 18+).

Telegram Channel