Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Щоб з'ясувати особу вбивці, який відібрав життя в односельчанина, рівненським слідчим знадобилося майже пів року

Зловмисник підпалив постіль в оселі, де скоїв напад.

Фото Нацполіції.

Щоб з'ясувати особу вбивці, який відібрав життя в односельчанина, рівненським слідчим знадобилося майже пів року

Підозрюваний уже потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжку, вчинення домашнього насильства та за розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях

Аби встановити особу причетну до вбивства 59-річного жителя села Іванчиці, яке трапилося 20 квітня цьогоріч, слідчим знадобилося майже п’ять місяців. Ним виявився 50-річний односельчанин. Про це інформує рівненський сайт «Горинь. Інфо».

У рамках досудового розслідування слідчі встановили, що 50-річний житель Зарічненського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, прийшов з’ясувати стосунки із 59-річним односельцем, якого запідозрив у крадіжці коштів.

Власник будинку на той момент відпочивав на дивані. Узявши сокиру, зловмисник умисно наніс один удар в потилицю та два удари в скроню, заподіявши три рубані рани голови та відкриті переломи кісток склепіння черепа із крововиливами під оболонку головного мозку. Аби приховати злочин, 50-річний чоловік підпалив сірником постільну білизну та поспіхом залишив помешкання.

Аби приховати злочин, 50-річний чоловік підпалив сірником постільну білизну та поспіхом залишив помешкання.

 

 За результатами отриманих експертиз та проведених слідчих дій правоохоронці зібрали достатньо доказів для повідомлення 50-річному чоловікові про підозру у вчиненні умисного вбивства. Суд обрав йому запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Підозрюваний уже потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжку, вчинення домашнього насильства та за розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях.

Досудове розслідування триває.

Telegram Channel