Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Музикант влаштував концерт з акордеоном посеред поля, де головні слухачі... корови

Сергій вже встиг побувати у двох країнах: у Словаччині, на музичному фестивалі, та в Італії, на конкурсі "CITTA DE LANCHANO".

Фото: відеокадр.

Музикант влаштував концерт з акордеоном посеред поля, де головні слухачі... корови

Відео з музичним виступом посеред поля села Новоселівка Запорізької області, де головні слухачі - це стадо корів, поширив на своїй сторінці у Facebook музикант, акордеоніст Сергій Шамрай

У дописі Сергій зазначає, що вже дуже давно виникла ця ідея і тільки зараз, дякуючи карантину, вдалось її реалізувати.

Сергій вже встиг побувати у двох країнах: у Словаччині, на музичному фестивалі, та в Італії, на конкурсі «CITTA DE LANCHANO».

Як розповів Сергій Шамрай : своє майбутнє бачив тільки на сцені. У 2012 році він з дипломом із відзнакою закінчив Запорізьке музичне училище ім. Майбороди. Сумнівів щодо місця подальшого навчання не було – лише Київ, лише Національна музична академія ім. П. І. Чайковського.

Сергій вже встиг побувати у двох країнах: у Словаччині, на музичному фестивалі, та в Італії, на конкурсі «CITTA DE LANCHANO». На запитання, де йому сподобалося найбільше, відповів: «Мені дуже сподобалось розмірене життя італійців. Вони живуть сьогоднішнім днем і насолоджуються кожною хвилиною».

 

Telegram Channel