Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Врятували сплячого: у Рівному зрізали двері до квартири, де сталась пожежа (Відео)

Інцидент стався близько о пів на третю дня.

Фото Головного управління ДСНС у Рівненській області.

Врятували сплячого: у Рівному зрізали двері до квартири, де сталась пожежа (Відео)

Сам чоловік пояснив, що забув, що поставив грітись їжу і заснув

У Рівному в неділю, 6-го вересня, під час пожежі ледь не загинув чоловік. Як повідомили у ДСНС, господар оселі спав, поки на плиті підгоряла їжа й задимлювала квартиру. Про це передає Суспільне.

Реклама Google

Інцидент стався на вулиці Київській неподалік автовокзалу, близько о пів на третю дня. Про дим із квартири на третьому поверсі на лінію 101 повідомили сусіди.

Фотоколаж Суспільного:

 

 Зі слів речника Служби порятунку області Дмитра Мельника, двері до квартири були зачинені, а сусіди повідомили, що всередині, можливо, перебуває людина. Відтак рятувальники розрізали петлі.

«У вщент заповненій димом квартирі вогнеборці виявили на дивані сплячого господаря. Чоловіка негайно винесли на свіже повітря. На кухні на газовій плиті у посудині підгоряли рештки їжі. Ще кілька хвилин – і людина загинула б від отруєння чадним газом «, – каже Мельник.

 

 «У вщент заповненій димом квартирі вогнеборці виявили на дивані сплячого господаря. Чоловіка негайно винесли на свіже повітря. На кухні на газовій плиті у посудині підгоряли рештки їжі. Ще кілька хвилин – і людина загинула б від отруєння чадним газом «,  – каже Мельник.

Telegram Channel