Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Донбасі підірвалися двоє військових

На невідомому вибуховому пристрої підірвалася автомобільна розливна станція АРС-14.

Фото пресцентру ООС.

На Донбасі підірвалися двоє військових

Обом бійцям надана медична допомога, їх доправлено до лікувального закладу

У неділю біля Новгородського двоє військовослужбовців підірвалися на вибуховому пристрої та отримали поранення різного ступеня важкості. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресцентру Операції об'єднаних сил.

Реклама Google

«Сьогодні, слідуючи до місця гасіння окремих осередків тління у районі населеного пункту Новгородське, на невідомому вибуховому пристрої підірвалася автомобільна розливна станція АРС-14. Внаслідок підриву двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення різного ступеня важкості. Обом бійцям надана медична допомога, їх доправлено до лікувального закладу», – йдеться в повідомленні.

«Внаслідок підриву двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення різного ступеня важкості. Обом бійцям надана медична допомога, їх доправлено до лікувального закладу», – йдеться в повідомленні.

 Також у зведенні станом на 17 годину у пресцентрі ООС повідомили про один провокативний ворожий постріл з підствольного гранатомета поблизу населеного пункту Шуми.

Крім того, там нагадали про порушення збройними формуваннями РФ режиму припинення вогню поблизу населеного пункту Красногорівка, внаслідок якого було поранено українського військовослужбовця.

Там також нагадали про загибель двох військовослужбовців, які були відрізані полум’ям від решти особового складу поблизу Верхньоторецького та підірвалися на невідомому вибуховому пристрої на мінному полі противника.

Вже після вечірнього зведення у пресцентрі ООС повідомили про другий обстріл бойовиків, внаслідок якого загинув український військовий.

Telegram Channel