Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку хочуть провести аудит безпеки дорожнього руху

Безпека понад усе.

Фото з відкритих джерел.

У Луцьку хочуть провести аудит безпеки дорожнього руху

Щоб посилити заходи безпеки біля навчальних закладів

Сьогодні секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт звернувся з листом до начальника управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції Андрія Крутеня з проханням провести аудит безпеки дорожнього руху біля навчальних закладів та закладів дошкільної освіти та терміново визначити небезпечні ділянки й подати пропозиції щодо підвищення безпеки на них.

Про це інформують на сайті Луцькради.

Просять посилити контроль за дотриманням водіями швидкісного режиму та правил проїзду пішохідних переходах біля закладів освіти

Реклама Google

«Висловлюємо своє занепокоєння щодо різкого зростання кількості дорожньо-транспортних пригод, які призвели до тяжких наслідків, особливо за участі пішоходів. Просимо провести аудит безпеки дорожнього руху біля навчальних закладів та закладів дошкільної освіти, надати рекомендації щодо її покращення і необхідності встановлення регульованих пішохідних переходів. Особливо просимо посилити контроль за дотриманням водіями швидкісного режиму та правил проїзду пішохідних переходах біля закладів освіти», – йдеться в листі.

Нагадаємо, у Луцьку на Дубнівській днями авто збило школяра. З важкими тілесними травмами дитину доправили у реанімаційне відділення Волинської обласної дитячої лікарні. Там, через годину після ДТП, хлопчик помер.

Джерело: Луцька міська рада.
Telegram Channel