Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Києві невідомі побили та пограбували DZIDZIO

Нападники розпилили артистові в обличчя сльозогінний газ та обікрали.

Фото: Facebook DZIDZIО.

У Києві невідомі побили та пограбували DZIDZIO

Уночі у неділю, 6 вересня, у Києві невідомі напали на популярного співака Михайла Хому, відомого за сценічним псевдо DZIDZIO

Інцидент трапився неподалік офісу артиста на вул. Стрілецькій у центрі Києва, пише Zaxid.net.

Відомо, що нападники розпилили артистові в обличчя сльозогінний газ та обікрали.

Нападники розпилили артистові в обличчя сльозогінний газ та обікрали.

У поліції Києва розповіли, що подія трапилася вночі 6 вересня на вул. Стрілецькій у Шевченківському районі Києва. Нападники відібрали у виконавця деякі особисті речі, зокрема, мобільний телефон. Також співаку завдали тілесні ушкодження, які попередньо в поліції кваліфікують як легкі.

Усі деталі інциденту встановлюють правоохоронці. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та ч.1 ст 185 (крадіжка) ККУ.

За даними YouControl, на вул. Стрілецькій у Києві зареєстрована компанія «Дзідзьофільм», яка займається виробництвом кіно- та відеофільмів, телевізійних програм.

У прес-службі співака наразі утримуються від будь-яких коментарів з приводу нападу.

«Ми не можемо давати жодних коментарів чи подробиць в інтересах слідства», – повідомили ZAXID.NET в піар-службі Михайла Хоми.

Зазначимо, це вже не вперше відомий 36-річний співак стає жертвою нападників. Попередній напад на нього було вчинено у грудні 2018 року. Ймовірною причиною нападу тоді називали комерційний конфлікт навколо компанії-власниці бренду DZIDZIO.

Telegram Channel