Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Скільки українців бояться коронавірусу

Чи вважають українці загрозливою для себе епідемію коронавірусу.

Фото з відкритих джерел.

Скільки українців бояться коронавірусу

Результати опитування

24% українців вважають зовсім не загрозливою для себе епідемію коронавірусу, і лише 14% - дуже загрозливою.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг».

Згідно з результатами опитування, 14% респондентів вважають епідемію коронавірусу дуже загрозливою, 26% - скоріше загрозливою, 24% - зовсім не загрозливою, 34% - скоріше не загрозливою, 2% не змогли відповісти на питання.

Дослідження показало, що 72% українців завжди носять захисну маску у громадських (багатолюдних) місцях і лише 6% цього не роблять. Інколи маску вдягають 21% опитаних.

 

 Також дослідження показало, що 72% українців завжди носять захисну маску у громадських (багатолюдних) місцях і лише 6% цього не роблять. Інколи маску вдягають 21% опитаних.


 

 

Крім того, 56% респондентів зауважили, що схвалюють діяльність з подолання епідемії коронавірусу з боку місцевої влади, не схвалюють - 34%. 49% заявили, що схвалюють роботу президента у цьому напрямку, не схвалюють - 40%; Кабінет міністрів схвалюють - 36%, не схвалюють - 51%.

Опитування було проведено з 30 по 31 липня. Дані були зібрані за допомогою комп’ютерного методу телефонного інтерв’ю на основі випадкової вибірки номерів мобільних телефонів. Опитування проводилося за випадковою вибіркою, яка включала 2 тис. 472 громадянина України віком від 16 років і старше. Вибірка репрезентативна за регіоном, віком і статтю. Статистична похибка не перевищує 2% при 95-відсотковому рівні довіри, а коефіцієнт досяжності становив 12%.

 




 

Джерело: УНІАН
Telegram Channel