Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Медики розповіли про стан постраждалих у смертельній ДТП в Струмівці (відео)

В аварії постаждали п’ятеро людей.

Суспільне

Медики розповіли про стан постраждалих у смертельній ДТП в Струмівці (відео)

На місці аварії працювало 5 бригад швидкої

Після смертельної ДТП у селі Струмівка Луцького району у якій загинула 60-річна жінка, ще 5 людей потрапили до лікарні. Серед травмованих двоє дітей. 

Двох хлопців 11 та 15 років госпіталізували до обласної дитячої лікарні. У зв'язку із карантином діти перебувають у відділенні обсервації. Обоє мають закриті черепно-мозкові травми. Є в одного перелом щелепи, в іншого – перелом плеча. Діти будуть потребувати тривалого лікування і реабілітації.

Про це в коментарв Суспільному розповіла завідувачка відділення лікарні Ірина Грабовська.

Нагадаємо, у селі Струмівка Луцького району ввечері 6 вересня сталася ДТП за участі легковика та пасажирського буса. На місці аварії загинула 60-річна жінка, одна з 7 пасажирок буса.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:  Показали відео смертельної ДТП в Струмівці.

Керівник центру екстреної медицини Володимир Шмаль розповів, що на місці аварії працювало 5 бригад швидкої. Чотирьох травмованих із мікроавтобуса доправили до міської лікарні Луцька.

Водій Мерседеса блимав сусідній машині в лівій смузі, щоб він йому дав дорогу. Водій буса їхав в правій смузі.Той різко перелаштувався вправо

Реклама Google

«Доставлено з місця ДТП 4 хворих. Один з них водій і дві жінки, 3 пасажирів. Стан їх середньої важкості. Травми – струс мозку, перелом плеча, хворих кладемо на дообстеження», – розповіла лікарка приймального відділення міської лікарні Юлія Ярмолюк.

На місці аварії журналісти поспілкувалося із сином водія пасажирського буса. Андрій Лукінчук розповів: його 61-річний батько віз людей з похорону у Луцьку в село Гаразджа:

«Водій того Мерседеса блимав сусідній машині в лівій смузі, щоб він йому дав дорогу. Мій тато їхав в правій смузі.Той різко перелаштувався вправо і от… Гляньте на гальмівний шлях», розповів, як було він.

22-річний водій легковика був тверезим, кажуть правоохоронці, наразі його затримали.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

 

Джерело: Суспільне. Волинь.
Telegram Channel