Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Суд заараштував на 60 діб рівнянку, яка застрелила чоловіка і скалічила доньку

Немає слів...

Ілюстративне фото zt.20minut.ua

Суд заараштував на 60 діб рівнянку, яка застрелила чоловіка і скалічила доньку

Підозрюваній  загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення

Сьогодні, сьомого вересня, суд задовольнив клопотання слідчого Рівненського районного відділення поліції та обрав запобіжний захід підозрюваній в умисному вбивстві та замаху на умисне вбивство малолітньої дитини у виді тримання під вартою строком на 60 діб, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

П’ятого вересня жителька Рівненського району за місцем свого проживання, із незрозумілих поки що мотивів, заподіяла смертельне поранення своєму чоловікові в голову із травматичної зброї, здійснивши один постріл у скроню.

Нагадаємо, що п’ятого вересня жителька Рівненського району за місцем свого проживання, із незрозумілих поки що мотивів, заподіяла смертельне поранення своєму чоловікові в голову із травматичної зброї, здійснивши один постріл у скроню. Після цього вона зайшла у кімнату до своєї дочки, яка також спала, спричинивши один постріл у грудну клітку з цієї ж травматичної зброї. Однак, сталася затримка у вигляді прихвачення гільзи затвором. Після цього зловмисниця взяла, попередньо, пневматичний пристрій та двічі вистрілила дитині в грудну клітку.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 115 та частиною 2 статей 15 та 115 Кримінального кодексу України триває. Підозрюваній  загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Відповідно до ухвали суду тепер найближчі два місяці підозрювана проведе у слідчому ізоляторі.

Telegram Channel