Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
 «Мені сумно, я спустошений». Джокович попросив вибачення за удар м'ячем у суддю на US Open

Джоковича зняли зі змагань за інцидент із лінійним арбітром.

Фото ЕРА.

«Мені сумно, я спустошений». Джокович попросив вибачення за удар м'ячем у суддю на US Open

6 вересня в матчі 1/8 фіналу тенісного US Open лідер світового рейтингу Новак Джокович, не стримавши емоцій, пробив по м'ячу після закінчення розіграшу і влучив у суддю на лінії. Спортсмена дискваліфікували. Він написав у соцмережі, що постарається здобути урок із того, що трапилося

Перша ракетка світу, 33-річний Новак Джокович із Сербії попросив в Instagram вибачення в судді, яка постраждала від його поведінки, а також у фанатів і всіх учасників Відкритого чемпіонату США з тенісу. Про це повідомляє сайт gordonua.com.

6 вересня в матчі 1/8 фіналу проти іспанця Пабло Каррено Бусти Джокович, програвши очко, відкинув ракеткою м'яч і влучив в арбітра на лінії. Жінка впала, їй надавали медичну допомогу. Сербу зарахували поразку в матчі.

«Мені дуже сумно, я спустошений. Я дізнався про стан лінійної судді, організатори сказали мені, що, слава Богу, вона почувається добре. Мені дуже шкода, що через мене в неї такий стрес. Це було ненавмисно. Так вчиняти неправильно», – написав Джокович.

Він пообіцяв здобути урок зі своєї дискваліфікації і попрацювати над управлінням гнівом.

Він пообіцяв здобути урок зі своєї дискваліфікації і попрацювати над управлінням гнівом. Також Джокович попросив вибачення у фанатів і всіх учасників US Open.

Telegram Channel