Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Любешівським поліцейським подарували нові бодікамери

Щоб був порядок у громаді.

Фото: Любешівське відділення поліції.

Любешівським поліцейським подарували нові бодікамери

Використання нагрудних відеореєстраторів як превентивного заходу є важливим елементом функціонування поліції, покликаним гарантувати чесність, відкритість та антикорупційну спрямованість діяльності правоохоронців

За сприяння депутата Волинської обласної ради Миколи Бущука Любешівське відділення поліції отримало три нових нагрудних відеореєстратора. Використання нагрудних відеокамер (відеореєстраторів) як превентивного поліцейського заходу є важливим елементом функціонування поліції, покликаним гарантувати чесність, відкритість та антикорупційну спрямованість діяльності поліцейських.

Реклама Google

«Щодня на добове чергування у відділенні поліції заступає близько 8 поліцейських, які здійснюють реагування на повідомлення громадян, забезпечують публічну безпеку і порядок, безпеку дорожнього руху, тощо. Крім добових нарядів розглядають звернення громадян, проводять профілактично-розяснювальну роботу також і дільничні офіцери поліції, інспектор ювенальної превенції, тому наявність бодікамери є важливою складовою в діяльності поліцейських. Відтак, ми вдячні Миколі Бущуку за розуміння, підтримку та співпрацю, адже успішна співпраця населення та поліції – запорука безпечного життя громади», - зазначає начальник Любешівського відділення поліції Володимир Хвесик.

Щодня на добове чергування у відділенні поліції заступає близько 8 поліцейських, які здійснюють реагування на повідомлення громадян, забезпечують публічну безпеку і порядок, безпеку дорожнього руху, тощо.

Тісна співпраця депутата та відділення поліції відбувається на постійній основі. Микола Бущук неодноразово долучався до профілактичних акцій ініційованих поліцейськими, зокрема навесні в рамках акції «Безпечний пішохід» депутат роздавав дітям світловідбиваючі елементи задля їх безпеки в темну пору доби.

Також в період карантину за підтримки депутата обласної ради працівники Любешівського відділення поліції додатково були забезпечені засобами індивідуального захисту, що дало змогу продовжувати безперервно здійснювати реагування на звернення громадян без ризику для здоров’я поліцейських.

«Співпраця поліції та громади – найкращий спосіб забезпечити безпеку громадян, тому наразі ми орієнтовані на постійну взаємодію поліції з населенням та місцевою владою заради спільного безпечного простору», - наголошує Володимир Хвесик.

Джерело: Любешівське відділення поліції ГУНПу Волинській області
Telegram Channel