Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
 Двоє українських воїнів підірвалися на міні на Донбасі, обидва госпіталізовані

Ворог час від часу порушує перемир'я.

Фото Цензор.НЕТ

Двоє українських воїнів підірвалися на міні на Донбасі, обидва госпіталізовані

Двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил дістали бойові травми унаслідок підриву на міні ПМН-2 в Донецькій області у вівторок

Як інформує Цензор.НЕТ, про це йдеться на сторінці оперативно-тактичного угруповання «Схід» у Facebook.

Про повне припинення вогню на Донбасі, яке почалося з півночі 27 липня, сторони домовилися на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську 22 липня.

Реклама Google

«Обом воїнам оперативно надали першу медичну допомогу, їх евакуювали в лікувальні установи. Стан їхнього здоров'я задовільний. На місці події працює керівний склад бригади і робоча група військової служби правопорядку ЗС України», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, про повне припинення вогню на Донбасі, яке почалося з півночі 27 липня, сторони домовилися на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську 22 липня.

6 вересня від пострілу снайпера найманців РФ під Кримським в Новоайдарському районі загинув військовослужбовець ЗСУ, ще один був поранений під час обстрілу біля Красногорівки. Також двоє військових загинули, підірвавшись на мінному полі, на яке вони потрапили під час гасіння пожеж; ще двоє – були поранені, коли спецавтомобіль АРС-14 підірвався на невідомому пристрої. Вчора помер поранений під час вибуху АРС-14 боєць.

 

Telegram Channel