Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У луцькій школі в учня виявили коронавірус: клас пішов на самоізоляцію

Побільшало звернень до сімейних лікарів та педіатрів.

Фото ілюстративне.

У луцькій школі в учня виявили коронавірус: клас пішов на самоізоляцію

За останню добу у Луцьку станом на 8 вересня нові випадки коронавірусної інфекції виявили у 18 осіб, зокрема COVID-19 підтвердили в учня однієї зі шкіл

Про це йшлося під час чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, – повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Зі  слів заступника начальника управління охорони здоров'я міської ради Віктора Глухманюка, побільшало звернень до сімейних лікарів та педіатрів. Здебільшого скарги стосувалися симптоматики ГРВІ.

Побільшало звернень до сімейних лікарів та педіатрів.

В одній зі шкіл Луцька в учня виявили вірус COVID-19, тому клас пішов на самоізоляцію.

Обстежуються об'єкти харчового та нехарчового господарства. Серед основних порушень — відсутність засобів дезінфекції, журналу температурного скринінгу тощо.

Перукарням та салонам краси також наголошено на дотриманні карантинних норм та відповідальності. З відповідним листом звернулось управління розвитку підприємництва та реклами міської ради.

Інспектори департаменту муніципальної варти слідкують за дотриманням карантинних вимог, у випадку порушень — здійснюють роз'яснювальні бесіди.

Реклама Google

Активно продовжують роботу дезінфекції під’їздів. За звітний період охоплено 240 під'їздів, 56 — у приватному секторі.

Начальник управління транспорту та зв'язку міської ради Володимир Степанов поінформував, що громадський транспорт працює в штатному режимі. Особлива увага звертається на те, аби перевозили пасажирів відповідно до кількості місць для сидіння.

Telegram Channel