Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Біля «Варшавки» у Луцьку злапали дядька з двома кілограмами раків

Отакої!

Ілюстративне фото pikabu.ru

Біля «Варшавки» у Луцьку злапали дядька з двома кілограмами раків

Тепер правопорушника притягнуть до відповідальності

Під час перевірки потенційних місць незаконної торгівлі водними біоресурсами у м. Луцьк рибпатрульні викрили порушення. Поблизу ринку «Варшавський» виявлено громадянина, який реалізовував 2 кг живих раків, інформує Волинський рибоохоронний патруль.

Порушник не зміг надати документи, що підтверджують законність походження водних біоресурсів. На особу складено протокол за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Матеріали справи направлено до суду для притягнення порушника до відповідальності.

На особу складено протокол за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Матеріали справи направлено до суду для притягнення порушника до відповідальності.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо ви помітили порушення - прохання оперативно повідомити на телефон «гарячої лінії» відомства: (067) 360-78-40.

Нагадуємо, що з 20 серпня по 30 вересня діє заборона на вилов раків у рибогосподарських водних об’єктах Волинської області. Лов раків під час заборони є грубим порушенням природоохоронного законодавства, за яке передбачена адміністративна відповідальність за ч. 4 ст. 85 КУпАП (штраф від 340 до 680 грн).

Telegram Channel