Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині поліцейські проводять уроки для дітей, аби нагадати про правила безпеки на дорогах

Такий комплекс заходів триватиме й надалі в області.

Фото Pixabay.

На Волині поліцейські проводять уроки для дітей, аби нагадати про правила безпеки на дорогах

Особливу увагу цьому питанню приділяють в об’єднаних територіальних громадах

Починаючи з вересня, поліцейські уже провели ряд зустрічей з адміністраціями навчальних закладів. Також вони організовують уроки, під час яких нагадують про дотримання правил дорожнього руху.

Акцент ставимо на тих навчальних закладах, які розташовані безпосередньо біля трас та доріг з насиченим рухом транспорту. Головне – привернути увагу, нагадати всім учасникам дорожнього руху про безпеку на дорогах.

Особливу увагу дитячому травматизму на дорогах приділяють в об’єднаних територіальних громадах. Тут поліцейські офіцери громад безпосередньо біля пішохідних переходів слідкують, чи водії пригальмовують та пропускають дітей та чи пішоходи дотримуються правил дорожнього руху.

«Акцент ставимо на тих навчальних закладах, які розташовані безпосередньо біля трас та доріг з насиченим рухом транспорту. Головне – привернути увагу, нагадати всім учасникам дорожнього руху про безпеку на дорогах», – розповідає керівник сектору взаємодії з громадами управління превентивної діяльності ГУНП Роман Богдан.

Поліцейські переконані, що їхня особиста присутність позитивно впливає на підвищення свідомості як водіїв, так і пішоходів: вони стають уважнішими та обережнішими.

Нагадаємо, на Волині перед судом постане поліцейський, бо спричинив смертельну ДТП.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel