Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку відкрили оновлений спорткомплекс «Колос» (Фото)

Ремонт відбувся завдяки бюджетним коштам та допомозі спонсорів.

Фото Луцька міська рада.

У Луцьку відкрили оновлений спорткомплекс «Колос» (Фото)

З моменту введення в експлуатацію, а це вже 33 роки, спортивний комплекс «Колос» капітально не ремонтувався. За цей час він був доведений до плачевного стану

 

  Однак, ситуація змінилася нещодавно. Депутат Луцької міської ради, директор Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко ініціював відновлення спортивного закладу. За кошти, виділені з обласного та міського бюджетів, спонсорів, вдалося капітально відремонтувати кілька залів, коридори, роздягальні, душові, санвузли, фоє.

Вдалося капітально відремонтувати кілька залів, коридори, роздягальні, душові, санвузли, фоє.

Андрій Авраменко апкцентував, що завдяки спільним зусиллям вдалося оновити спортивну школу. Хочеться створити комфортні умови для занять спортсменів, дітей та роботи тренерів. Адже, за його словами, важливо забрати з вулиць молодь та спрямувати їх на правильний шлях.

 

 Участь у відкритті оновленого закладу взяли народний депутат України В’ячеслав Рубльов, голова Волинської обласної ради Ірина Вахович, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Звертаючись до присутніх, Ігор Поліщук наголосив, що завдяки Андрію Авраменку заклад змінився кардинально. «Тут проведено величезну роботу. Мало таких людей, які готові працювати, шукати спонсорів, а не скаржитися на життя і проблеми. Дякую усім, хто допомагав робити ремонт. Луцька міська рада теж долучилася. Це лише перша частина, адже багато роботи ще попереду. У найближчому майбутньому необхідно замінити вікна, відремонтувати фасад, провести благоустрій території перед входом. Чим більше у нас буде хороших спортивних закладів, куди діти йтимуть із задоволенням займатися, тим краще. Діти будуть займатися спортом, а не сидітимуть за гаджетами. Спорт робить людей кращими, адже змушує перемагати себе, ставити цілі і досягати їх», - додав він.

 

 

 
Джерело: Луцька міська рада.
Telegram Channel