Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Терорист Кривош, який захопив у Луцьку автобус з людьми, знову буде голодувати

Максим Кривош захопив 21 липня автобус із заручниками у Луцьку.

Фото Громадського.

Терорист Кривош, який захопив у Луцьку автобус з людьми, знову буде голодувати

Перший раз голодував два тижні – із 31 липня по 14 серпня

Максим Кривош, який 21 липня захопив автобус «Краснилівка – Берестечко» у центрі Луцька і нині перебуває у слідчому ізоляторі, вдруге оголосив голодування.

Про це у коментарі Інфомаційному агентству ВолиньPost повідомив адвокат Кривоша Сергій Тиможинський.

За його словами, голодуванням, яке він оголосив сьогодні, 9 вересня, ув’язнений протестує проти умов утримання його у СІЗО, які вважає неналежними, та порушення його прав. Зокрема, за словами адвоката, адміністрація СІЗО «переполовинила» передачу від родичів Максима Кривоша.

Кривош у СІЗО втратив 7 кілограмів його ваги.



На переконання Сергія Тиможинського, Кривош у СІЗО втратив 7 кілограмів його ваги.

Нагадаємо, 30 липня Кривош вже оголошував голодування через невмотивоване, на його переконання, застосування кайданок.Також захисник Кривоша каже, що його підзахисному не давали змінного одягу, хоча він був серед вилучених при затриманні речей. Тож Кривош, за словами адвоката, прав свої речі в умивальнику.

 

Реклама Google


Натомість у пресслужбі прокуратури області тоді повідомляли, що прокурори систематично відвідують СІЗО – жодні скарги від ув’язненого на режим чи умови утримання не надходили.

Нагадаємо, у вівторок вранці, 21 липня, надійшло повідомлення про те, що у центрі Луцька невідомий захопив автобус із заручниками, при собі має вибухівку та зброю. Пізніше стало відомо, терорист захопив автобус «Берестечко – Краснилівка», зв’язок з водієм автобуса зник після 9 години ранку.

Джерело: ІА Волиньпост.
Telegram Channel