Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Біля школи у селі під Луцьком чергуватимуть поліцейські

На сторожі безпеки!

Фото з Боратинської ОТГ.

Біля школи у селі під Луцьком чергуватимуть поліцейські

Контролюватимуть чи водії пригальмовують і пропускають дітей на пішохідних переходах.

З метою попередження дитячого травматизму на дорогах, поліцейські офіцери громади патрулюватимуть поблизу школи у Боратині.

Про це інформують на сайті Боратинської ОТГ.

Правоохоронці слідкуватимуть за дотриманням правил дорожнього руху, а також контролюватимуть чи водії пригальмовують та пропускають дітей на пішохідних переходах.

 Окрім цього, поліцейські проводитимуть для школярів «уроки безпеки», де розповідатимуть про найбільш розповсюджені причини дорожньо-транспортних пригод, про правила та обов’язки пішоходів, а також про відповідальність, яка передбачена за порушення Правил дорожнього руху.

Якщо змалечку прищеплювати дітям знання правил дорожнього руху – це гарантія того, що в майбутньому кількість ДТП значно скоротиться. 

«Такі заходи та практичні заняття дуже важливо проводити зі школярами, особливо, якщо поблизу навчального закладу дуже насичений автомобільний трафік, – розповідають правоохоронці. – Якщо змалечку прищеплювати дітям знання правил дорожнього руху – це гарантія того, що в майбутньому кількість ДТП значно скоротиться. Сподіваємося, що після таких уроків і пішоходи, і водії завжди пам’ятатимуть про цінність свого життя та життя інших учасників дорожнього руху».

 

 

Джерело: Боратинська сільська рада.
Telegram Channel