Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
В Україні на самоізоляцію відправили 145 класів

Навчальний процес зроблять гнучким, щоб уникнути скупчення дітей у приміщеннях.

Первоклассники возле здания школы в День знаний в Киеве, 1 сентября 2020 г. В этот день за парты в столичных школах сели более 30 тысяч первоклассников. Фото Иванов Алексей / УНИАН

Фото УНН.

В Україні на самоізоляцію відправили 145 класів

За період від початку навчального процесу, з 1 вересня і по 10 вересня, в Україні зі 199 704 класів на самоізоляцію відправили 145

«Вони були відправлені відповідно до рекомендацій лікарів, епідеміологів під час епідрозслідування», — повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу 10 вересня, пише Суспільне.

Навчальний процес зроблять гнучким, щоб уникнути скупчення дітей у приміщеннях.

Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки, а також МОЗ, учням 1-4 класів можна пересуватися приміщеннями закладу освіти без маски або респіратора. Для старших учнів масковий режим діятиме лише під час перерви, а на уроках маску дозволено не вдягати.

Навчальний процес зроблять гнучким, щоб уникнути скупчення дітей у приміщеннях. Гнучким має бути і переміщення школою – МОЗ рекомендує мінімізувати рух між класами, проте остаточне рішення за педагогічними радами. Крім того, у школах запровадили адаптивну структуру навчального року – передбачили можливість змінювати терміни канікул, початку й закінчення семестрів залежно від епідеміологічної ситуації.

Telegram Channel