Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Сповідь ветерана АТО: так відверто про війну ще не розповідали

"Я дуже сподіваюсь, що той міліметр правди, що я насмілився вам відкрити, допоможе вам більше зрозуміти близьких вам чоловіків і жінок, які знають, що таке війна, в найширшому сенсі цього слова", - каже Валерій.

Фото з фейсбук-сторінки Валерія Ананьєва.

Сповідь ветерана АТО: так відверто про війну ще не розповідали

«СЛІДИ НА ДОРОЗІ» - бестселер, написаний українським мандрівником, десантником-ветераном російсько-української війни Валерієм Ананьєвим

Роман виданий самотужки, без видавництв, став однією з найбільш продаваних книг в Україні і створив прецедент в українській літературі. «Сліди на дорозі» - художній роман, який охоплює 20 років життя однієї людини і подій, які з нею трапляються. Це філософський трактат про деконструкцію людської особистості. По книзі розставленні QR-коди, які візуалізують те, про що ви читаєте. Усі відео зняті безпосередньо під час описаних подій, без жодних постанов, в тому числі, під час боїв.

«Близько 200 тисяч людей подивились моє інтерв’ю Таші Трофимовій, де я озвучив своє, скажімо так, зізнання стосовно війни, - пише Валерій на своїй сторінці-фейсбук. - Я отримав від вас сотні повідомлень з підтримкою, і дуже за це вдячний.

«Я дуже сподіваюсь, що той міліметр правди, що я насмілився вам відкрити, допоможе вам більше зрозуміти близьких вам чоловіків і жінок, які знають, що таке війна, в найширшому сенсі цього слова», - каже Валерій.

Хочу вас дещо попросити. На щастя, мені підтримка вже не потрібна, але її потребують сотні тисяч ветеранів, які знаходяться навколо вас щоденно. Багато хто пережив таке, що навіть мені страшно уявити.

Те, що ви почули в тій розмові від мене, асоціюйте не зі мною, а з усіма бійцями. Не треба називати їх хлопчиками, синочками, падати перед ними на коліна – необхідна проста повага і визнання їх роботи. Бо найбільше ламає відчуття непотрібності і пустого існування.

Війну нікуди не діти, вона почалась і закінчення їй не буде. А нам із вами потрібно навчитись разом жити.

Я дуже сподіваюсь, що той міліметр правди, що я насмілився вам відкрити, допоможе вам більше зрозуміти близьких вам чоловіків і жінок, які знають, що таке війна, в найширшому сенсі цього слова.

 

Telegram Channel